Over ons

Van Bennie naar
Benniethuis

Wij, Peter en Esther, zijn met kamperen opgegroeid. We hebben het gevoel van vrijheid en gezelligheid allebei als kind meegekregen. Dat gevoel willen we ook meegeven aan onze kinderen Guusje, Cees en Roos. Eerst met een tent, toen met een vouwwagen, toen met een opgeknapte caravan en toen met onze grote liefde Bennie, een oude Volkswagen T3 camper uit 1984. Dagjes uit, naar de Slingeplas, schatten zoeken met de GeoCache app en de weekendjes/weekjes vakantie zijn voor ons als gezin zo waardevol, dat we vorig jaar hebben besloten een grotere camper erbij te kopen, zodat we langer en verder weg kunnen met drie kids. Onze Dine is een Peugeot J5 uit 1994 en is van alle gemakken voorzien. Uit eten op de parkeerplaats van de Mc Donalds, nasi koken na een middag in het bos te zijn geweest, met sneeuw op een lege camping staan, het gaat ons om het maken van nieuwe avonturen!

Benniethuis - Kinderen

Ons kampeergevoel delen!

Het is dan ook precies dat gevoel dat we willen delen met andere mensen. Vanuit die gedachte is Benniethuis ontstaan. We hebben een passie voor oude spullen en vinden het belangrijk dat niet alles wordt weggegooid. We vinden het leuk om met onze handjes bezig te zijn en dingen op te knappen. We ontmoeten graag nieuwe mensen en zijn het liefst van maart tot november onderweg van camping naar camping. Toen we in 2021 met z’n tweetjes een weekend op camping Buitenland stonden hebben we het idee van Benniethuis uitgewerkt en besloten ervoor te gaan!

"We hebben een hele fijne vakantie gehad; even heerlijk back to basic!"
"Het is af en toe net iets te knus, maar we houden er van!"
"Wauw wat een ontvangst en wat fijn dat de caravan zo compleet is! Volgend jaar weer."

Relaxed vakantie vieren!

We gunnen iedereen een relaxte vakantie. Onze retro kampeermiddelen zijn compleet ingericht, je hoeft zelf nog maar een paar dingen in te pakken en je vakantie kan beginnen! Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benniethuis - Peter & Esther