Zijn huisdieren toegestaan?

We houden onze kampeermiddelen huisdiervrij, dus helaas is dit niet mogelijk.

Kunnen mijn kinderen ook mee?

Jazeker! Wij worden zelf helemaal blij van het kamperen met onze kinderen en dat gevoel willen we graag doorgeven. In Betsie is plaats voor 2 volwassenen en 1 kind. In Ted is plaats voor 2 volwassenen en 2 kinderen.

Ik heb geen zin om met een caravan te rijden of deze op te zetten

Geen probleem, we denken graag met je mee en kunnen de caravan in overleg voor je klaarzetten en weer ophalen. Geef dit aan in het opmerkingenveld bij de reservering, dan nemen we contact met je op om dit verder te bespreken.

Hoe werkt het brengen en halen?

Je kunt het kampeermiddel vanaf 10:00 ‘s-ochtends bij ons op komen halen en aan het einde van de middag (voor 16:00) weer schoon terugbrengen. Dit maakt dat je relaxed aan kunt doen als je het kampeermiddel een weekend huurt (tijdens het hoogseizoen gelden andere breng- en haaltijden). 

Hoe kan ik reserveren?

Je kunt onze boekingsmodule op de website gebruiken. Als je alles hebt ingevuld en betaald, krijg je van ons een bevestiging van de boeking, hiermee is de reservering definitief. Op de vertrekdag staan we je op te wachten met koffie en leggen we je uit hoe alles werkt. Als alles duidelijk is zwaaien we je uit en kan het avontuur beginnen.

Ik weet niet hoe alles werkt?

Geen zorgen, bij vertrek leggen we alles aan je uit. Kom je er helemaal niet uit? Bel ons dan gerust, dan helpen we je verder!

Wat zijn de kosten om met de caravans op pad te gaan?

Dat hangt af van de periode in het jaar. Je kunt het beste onze boekingsmodule op de website gebruiken om het tarief te bekijken voor de periode waarin je het kampeermiddel wilt huren.

 

  1. De prijs voor het kampeermiddel is niet afhankelijk van het aantal personen. 
  2. Wij rekenen standaard schoonmaakkosten (bij de prijs inbegrepen).
  3. Je kunt optioneel een 'Benwel handig' pakket afnemen. Voor slechts € 15,- krijg je een handdoek, theedoek, vaatdoek, schuursponsje, afwasmiddel en koffie, thee en toiletpapier voor de eerste dag.
  4. Het gebruik van gas in inbegrepen.

Hoe werkt het met de borg?

Wij hanteren een waarborgsom van € 100,-. Deze moet via een betaallink of QR-code, die wij bij het afhalen of in ontvangst nemen van het kampeermiddel met je delen, worden voldaan. Wij beheren de waarborgsom op onze rekening. Je krijgt de waarborgsom terug binnen 10 werkdagen na afloop van de huurperiode als er geen schade is.

Welke voorwaarden gelden er?

  1. De kampeermiddelen blijven in Nederland.
  2. De bestuurder(s) van het trekkende voertuig zijn minimaal 25 jaar en tenminste 3 jaar in het bezit van een geldig B-rijbewijs en/of buitenlands rijbewijs.
  3. Wij hanteren een borg van € 100,- en een eigen risico van € 3.500. 
  4. Het trekkende voertuig moet minimaal WA verzekerd zijn.
  5. Je mag niet harder dan 90 kilometer per uur rijden.
  6. Klik hier om onze algemene huurvoorwaarden te bekijken.

Een andere vraag? Neem dan contact met ons op